Logo
Reklama

Šéfkuchár Zdenko Majzún prekvapuje: Na slovenských kopaniciach začal gastronomickú revolúciu!

Reklama
Reklama

Jana Mutňanská

Redaktorka magazínu EMMA

Šéfkuchár Zdenko Majzún (34) pôsobil v michelinskej reštaurácii v Londýne, no svoju novú vášeň našiel na slovenských kopaniciach v penzióne Holotéch Víška. Tam sa jeho inovácie a odhodlanie pre poctivú kuchyňu zmenili na gastronomickú revolúciu.

Diskusia

(0)

Autor článku

Jana Mutňanská

Redaktorka magazínu EMMA
V mediálnom prostredí sa pohybuje už takmer pätnásť rokov. Po vyštudovaní masmediálnej komunikácie a žurnalistiky v Prahe začala pracovať ako moderátorka módnej televízie, neskôr ako lifestylová novinárka v rôznych slovenských tituloch. Dnes pôsobí v najväčšom mediálnom dome na Slovensku, NMH, predovšetkým ako redaktorka magazínu EMMA, pripravuje produkcie na fotenia, tvorí scenáre a natáča videá pre jednotlivé redakcie. Venuje sa aj spisovateľskej činnosti, PR a marketingu.
Výber pre vás