Luxusné zdobenie

Petra Tóthová cukrárstvo povýšila na umenie. Cestovala po celom svete a učila sa majstrovské techniky od tých
najlepších. Dokonale pracuje s cukrovými hmotami, kráľovskou polevou a nádherne modeluje kvety z cukru. Ovláda náročnú techniku lamberth, ktorou bola zdobená aj prekrásna kráľovská torta princa Wiliama a Kate. Jej luxusné dezerty vyzerajú nádherne a chutia doslova božsky. Vedomosti a grify odovzdáva vo svojej Art Cakes škole. Aké svetové trendy nesmú podľa nej chýbať na vašom svadobnom stole?

KRÁSNE ZDOBENIE- maslový krém a nádherné kvety

Opäť sa všetci zamilovali do maslového krému. Letí v podobe polonahej torty, na ktorej pod jemnou vrstvou krému presvitá cesto. Torty sa ním pokrývajú aj úplne celé a potom sa upravujú dohladka alebo sa na nich vytvárajú rôzne vzory. Kvety urobia z torty luxusné dielo. Často používam na zdobenie torty kvety zo svadobnej výzdoby, aby všetko spolu nádherne ladilo.

Pokračovanie na ďalšej strane.
Pokračovanie na ďalšej strane.
Zdroj: Dušan Křístek, archív, Jana Kuššová, archív Lucie Gažovej