Čokoládové srdce s malinami
Čas prípravy: 1 hod 10 min
Počet porcií: 12 porcií
Potrebný inventár: miska na vodný kúpeľ, robot s nadstavcom lopatka a metlička, sitko, stierka, tortová forma s vyberateľným dnom (okrúhla alebo v tvare srdca), papier na pečenie, cukrárske vrecko
Čas tuhnutia: ideálne cez noc
Autor receptu: Veronika Bušová, kuchynalidla.sk
SUROVINY
Korpus:
· 150 g roztopenej horkej čokolády J. D. Gross (81 % kakaa)
· 150 g masla Pilos
· 80 g práškového cukru Belbake
· 4 žĺtky
· 4 bielky
· 130 g kryštálového cukru Belbake
· 120 g hladkej múky Belbake
· 30 g kakaa Belbake
Pokračovanie receptu na ďalšej strane.